If I Kissed You Tonight. Chapter 03.

 
 
 
Tidigare från If I Kissed You Tonight. Chapter 02. 
Jaquelines Pov.
Medans vi satt där kom Zayn, Louis och Harry. 
''ZAQUELINE'' Ropade alla förutom Zayn och jag. Jag rodnade och tittade ner på marken. 
 
 
 
Jag och Jaqueline fixade oss innan 'partyt'. Jag satte på mig en kort rosa klänning. Jaqueline satte på sig en mimmi tröja,  en keps och ett par korta svarta shorts.
''I call Gemma'' Sa Jaqueline och log.
''Harrys sister?''Sa jag och tittade på henne.
''Yeah'' Sa Jaqueline och log. Hon slog Gemmas nummer. Vi bor liksom i ett 'elevhem'. Jag gick ner och hämtade cider och öl. Jag sprang upp för trapporna och till mitt och Jaquelines rum. Hon vände sig om med en cigg i handen. 
''Gemma is coming'' Sa hon och log. Vi fixade färdigt och väntade på att dem skulle komma. Först kom Ayhssa och Gemma. 
''Hi'' Sa dem 
''Hi'' Sa jag och Jaqueline. Vi satt och pratade om allt typ. Efter en halvtimme kom killarna och nån till kille. När han såg Jaqueline sken han upp. Han och Jaqueline liknade varandra otroligt mycket. 
 
Josh, min tvillingbror. Jag sprang fram till honom och kramade om honom. 
''Josh'' Sa jag och grät. Han kramade om mig och log. 
''Jaqueline I have missed you'' Sa han. Alla kollade konstigt på oss. 
''My twin brother'' Sa jag och log. 
''My twin sister'' Sa Josh och log. 
''He and my dad moved to United Kingdom'' Sa jag och vi satte oss i min och Haydes säng som vi hade dragit ihop till en. 
''hould we run Truth or Dare?'' Sa jag och la upp en flaska i sängen. 
''Sure'' Sa alla dem andra. Jag snurrade flaskan och den hamnade på Ayhssa. 
''Truth or Dare?'' Sa jag
''Truth'' Sa hon och log
''Can you make out with someone in this room?'' Sa jag 
''Yeah'' Sa hon och snurrade flaskan. Den hamnade på Hayde. 
''Truth or Dare?'' Sa Ayhssa
''Dare'' Sa Hayde 
''Kiss Harry'' Sa Ayhssa och gjorde pussmun. Hayde lutade sig fram mot Harry och kysste honom. Hon snurrade flaskan sen. Den hamnade på mig. 
''Truth or Dare?'' Sa Hayde med betoning på dare. 
''Dare'' Sa jag och log. 
''Make out with Zayn'' Sa Hon med betoningen på Zayn. Mitt hjärta stannade och jag tittade på Zayn. Jag lutade mig sakta mot honom och bet mig hårt i läppen. Hayde smällde till mig på rumpan så att jag ramlade huvudstupa ner i hans knä. Han lyfte upp mitt huvud och kysste mig länge. Sen satte jag mig tillbaka igen med tomat ansikte.  Jag snurrade flaskan och den hamnade på Josh. 
''Truth or Dare?'' Sa jag. 
''Dare'' Sa han
''Kiss Gemma'' Sa jag och log. Han lutade sig fram mot henne och kysste henne mjukt. 
NÅGRA TIMMAR SENARE. Kl 03.30
Jag smög med mig Jaqueline hem. Hoppas ingen märker. Vi kom in i det tysta och mörka 'elevhemmet' för oss killar (Där tjejer INTE får vara). Vi gick upp för trappen och in till mitt, Josh och Nialls rum. Jag började kyssa henne på kinderna och mot munnen. Hon hoppade snabbt upp i min famn och kysste mig. Jag la ner henne i min säng och drog av henne tröjan. Hon drog av mig tröjan och kastade iväg den. Vi vände oss om så att jag låg ner. Jag började spänna upp hennes shorts och drog av dem. Hon spände upp mina byxor och drog också snabbt av dem. Jag kysste henne mjukt och fumlade med bh spännet efter ett tag fick jag upp den och drog av den. Hon drog ner kalsongerna och kastade iväg dem. Jag drog av hennes trosor och kastade iväg dem. Hon satte sig vid mina knän och började suga. Jag stönade lågt och tog tag i lakanet. Hon blev ivrigare. 
'' I'm coming'' Sa jag och vi vände på oss. Jag började kyssa henne på halsen och ner på brösten ner på magen och sen när jag var nere så började jag leka runt ordentligt. Hon stönade högt. Efter ett tag slutade jag och flyttade upp till munnen och kysste henne. Jag tog mig försiktigt in. Hon stönade och kysste mig. När vi hade som skönast hörde man fotsteg i trappan. Vi la oss snabbt och kastade på oss täcket och låssades sova. Jaqueline gömde sig. In genom dörren kommer Josh och Niall. 
''Goodnight Zayn'' Sa Josh och la sig i sin säng. 
''Goodnight'' Sa jag och försökte låta trött. Niall la sig i sin säng och efter några minuter somnade han. Josh låg i ca 10 minuter sen hörde man små snarkningar. Jag tittade på Jaqueline och såg att hon sov. Jag smekte hennes hår och somnade. 
 
---
Så klart vad tycker ni? Jag suger på snuskiga delar men vad tycks? 3 kommentarer.
 

If I Kissed You Tonight. Chapter 02.

 
 
 
 
Tidigare från Chapter 01 
Mina ögon drogs snabbt till Zayns 6- pack. Läraren 'låste' upp hopptornen. Jag var först fram och klättrade upp till 5:an. Jag sprang ut till kanten och hoppade. 
--
Jag gick in till omklädningsrummet och duschade samt fixade mig snabbt. Jag satte på mig mina kläder och gick snabbt ut ur omklädningsrummet och träffade på Niall där. 
''Was it fun to se my body?'' Sa jag med ett flin.
''Sweetie I have seen you naked so yeah'' Sa han och log. Jag blev tårögd av att han sa så. Jag saknade när det var vi två. Jag saknade våra myskvällar. 
''I need to smoke'' Mumlade jag.
''I go with you'' Sa Niall. Vi gick mot skolan och sen in till rummet man fick röka i. Niall satte sig utanför och jag gick in. Där var Zayn och några ettor. Jag satte mig ner på golvet bredvid Zayn. 
''Can I get one cigaret?'' Sa jag till Zayn.
''Sure'' Sa han och gav mig en cigarett och en tändare. Jag tände cigaretten och gav tillbaka tändaren. Hans blick hamnade på mina bröst. Jag bet mig själv i läppen och förde ciggen till munnen och drog halsbloss och blåste ut. 
''Have you study for the fucking test?'' Sa jag och ville få bort den pinsamma tystnaden. 
''No, you?'' Sa Zayn och tittade mig i ögonen. En rysning for igenom min kropp. 
''No''Sa jag och tittade på hans underbara läppar. Jag fimpade ciggen och ställde mig upp.
''Party in my house tonight, coming?'' Sa jag 
'' Yeah fucking awsome'' Sa han och log. Jag gick ut till Niall igen och vi gick upp. Sista lektionen, Matte. 
Äntligen lektion med Jaqueline. Matte prov, fan har inte tränat. Jag och Liam kom fram till salen och gick in. Där inne satt Jaqueline, Ayhssa och Niall i ett hörn. Ayhssa och Niall stog och kysstes och Jaqueline pratade med en tönt. Säkert om matte provet. Vi gick fram till dem. 
''Hi, party tonight?'' Sa Jaqueline och kramade om mig. 
''Sure'' Skrattade jag och satte mig vid dem. Zayn, Louis och Harry kom in genom dörren. 
''WOOAAHH'' Ropade Liam och Niall var med på noterna direkt. 
''WOOP WOOP'' Ropade dem igen men med mig igen. Jag tittade på Jaqueline och såg att hon blev alldeles röd i ansiktet. 
''ZZAYN!'' Ropade vi med Ayhssa också. Zayn tittade på oss och rodnade. 
''ZAYN IS BLUSHING'' Ropade Louis 
''COSTA IS BLUSHING'' Ropade vi tillbaka. Ja Costa är Jaquelines smeknamn. Jag, Louis, Liam, Niall, Ayhssa och Harry brast ut i asgarv. Läraren kom in. 
''STOP IT'' Ropade han och tog fram provet. Han delade ut provet och vi fick börja skriva. När lektionen var slut samlade han ihop våra prov. 
''Bye, have a nice weekend'' Sa han och vi stormade ut från salen och sprang mot skåpen. Det var som när man var yngre och slutade skolan före helgen. VI tog våra väskor och gick snabbt nerför dem två trapporna. Vi gick ut genom entren och tävlade fram till busshållsplatsen. Såklart så vann Jaqueline. Vi satte oss innuti 'busshållssaken'. 
Medans vi satt där kom Zayn, Louis och Harry. 
''ZAQUELINE'' Ropade alla förutom Zayn och jag. Jag rodnade och tittade ner på marken. 
 
---
Så nu är jag bara snäll, MEN 3 kommentarer till nästa.

If I Kissed You Tonight. Chapter 01 .

 
 
 
Jag vaknade av mitt alarm. Jag satte mig upp i sängen och kastade en kudde på Hayde som flög upp. 
''School'', Mumlade jag. Jag släpade mig till duschen och duschade av mig lite snabbt och gick ut sen. Jag tog fram ett par rosa shorts, en bh med bling, ett par svarta högklackade skor och en skinjacka med bling. Jag satte på mig det och tog en macka. Jag drog upp dragkedjan på skinnjackan till hälften.  Hayde kom och tog en macka också. Hon hade en söt blus och ett par korta shorts. 
''Beautiful'' Sa jag och log. 
'' You is beautiful'' Sa hon och skrattade. 
''Thanks'' Sa jag och hämtade badkläder sen gick ut ur rummet. Jag gick snabbt ner för trappan och krockade med en av 'töntarna'.
'' Oh, Sorry'' Sa 'tönten' och gick snabbt iväg. Jag gick ut ur huset och gick mot busshålls platsen. På halva vägen kom Niall med ett stort leende. 
''Hi'' Mumlade jag och kramade om honom.
''Hi'' Sa han och besvarade kramen. Vi fortsatte att gå och snart kom Liam och Hayde. Vi kom fram till busshålls platsen och satte oss ner vid ett av borden som fanns där. Jag trummade nervöst på bordet.
''Fuck, do we have a test today?'' Sa jag
''Yes'' Sa Niall 
'' I haven't study'' Sa jag. Bussen kom och jag klev på. Vi satte oss längst bak i bussen. 'Badboy' gänget klev på bussen Zayn, Harry och Louis. Mina ögon fastnade på Zayn. Han tittade mot mig och jag vek av blicken. 
''Woop, woop'' Sa Hayde som satt mittemot mig. Niall och Ahyssa tittade bak på mig. Jag tittade på den tomma platsen bredvid mig och den framför Hayde och Liam. Jag hoppades att Zayn skulle sätta sig där och inte vid mig. Zayn kom fram till 'mina' platser och satte sig på den. Jag kände hur jag rodnade och tittade hjälpsamt på Niall framför mig. 
''Niall'' Viskade jag och han vände sig om. 
'' SHE IS BLUSHING'' Ropade han och alla vände sig till mig. 
'' Shut the fuck up'' Mumlade jag och rodnade ännu mer. 
'' YOU IS FUCKING BLUSHING!'' Ropade han och alla tittade på mig så att jag rodnade ännu mer. 
''Schh..'' Mumlade jag och satte mig till rätta. 
'' Woop, woop'' Sa Hayde och skrattade. Liam, Niall och Ahyssa började också asgarva. Jag tittade på Zayn som tittade på mig. Jag vände snappt bort blicken och såg att vi äntligen var vid skolan. Alla ställde sig upp och började gå ut. Jag hoppade ut ur bussen och började gå mot skolan. Hayde kom upp bredvid mig och log stort. 
'' What? '' Mumlade jag. 
''You have bath'' Skrattade hon 
'' You too'' Skrattade jag och rufsade om i hennes hår. 
''First leasson'' Mumlade hon och gick mot badhuset medans jag fortsatte till mitt skåp. Jag låste snabbt upp låset och slängde in väskan och tog en penna och min skol dator. Niall kom fram till mig med ett leende på läpparna. 
'' Why are you smiling?'' Sa jag 
''Its bath today, I wanna see your beautiful body'' Sa han retsamt. Jag kunde inte hålla mig för skratt. Även fast vi var varandras före detta så var vi bästa vänner. 
''And I gonna see your yummiyummi body'' Sa jag och log. Han skrattade och öppnade sitt skåp och kastade in sin väska och tog sin dator och en penna. Han stängde skåpet och vi gick till syslöjds salen.
 
När vi kom fram hade vi redan börjat. Vi gick snabbt in och satte oss. 
'' Miss Costa and Mr Horan, where have you been?'' Sa Code och tryckte upp sina glasögon. Han började lektionen istället. Vi fick gå och hämta våra saker. Jag tog mina saker som var inget. Jag tog upp skärmen till datorn och fick in på Facebook. 
''Jaqueline'' Sa Niall och petade på mig. 
'' Yeah?'' Sa jag och tittade på honom. 
'' No Facebook on the leasson,'' Sa Han och skakade på huvudet. Jag tog hans dator.
''No Twitter on the leasson'' Sa jag och skakade också på huvudet. 
Jag tittade på Niall och Jaqueline. Jag fastnade med blicken på Jaqueline. Hon var så het. Helt plötsligt från igenstans kommer ett sudd som träffar mitt huvud. 
'' Louis what the fuck are you doing?'' Sa jag surt.
''Nothing'' Sa Louis och görde pussmunnar. 
''Stop it guys'' Morrade Harry
''Oh, is little Harry sad?'' Sa jag och låtsades gråta. Harry slängde sitt sudd på mig. 
'' MR MALIK, MR STYLES AND MR TOMLINSON STOP IT!'' Gormade Code. Allas blickar vändes till oss.
 
Efter en timme så gick jag, Harry och Louis till skåpen och hämtade våra väskor och gick mot badhuset. Vi gick in till killarnas och bytte snabbt om. 
Jag och Niall kom in till badhus entren och gick sen till varsitt omklädningsrum. Jag gick in på toan med sakerna och tog av mascaran och bytte om. Jag gick ut i från toan och gick intill duscharna och sköljde av mig lite. Jag tog min handduk och virade den runt mig och tog min väska och gick ut till badhuset. Min idrottslärare stod där. 
''Hi'' Sa jag och la ner mina saker. Efter ca. 5 minuter kom Niall ut. Han kom fram och satte sig vid mig. 
''What the fuck was you doing?'' Sa jag med ett flin.
'' I took a shower'' Sa han och log. Snart kom Harry, Zayn, Louis och efter dem kom resten av 'töntarna'. 
''We shall sim 15 lenght, after you can choice to go and take a sauna or you can have free time'' Sa Läraren. Jag tog av mig handduken och dök i vattnet. Jag och Niall simmade 15 längder på ca. 20 minuter. Vi gick upp och till lärararen. Dem andra blev klara ca. 10 minuter efter oss. Mina ögon drogs snabbt till Zayns 6- pack. Läraren 'låste' upp hopptornen. Jag var först fram och klättrade upp till 5:an. Jag sprang ut till kanten och hoppade. 
 
---
 
Vad tycker ni om första kapitlet? 2 kommentarer? 
 

Karaktärerna!

Jaqueline Noelia Costa är en 19 årig tjej som har en helt egen häst Calypso. Hon kommer från Spanien. Men hon har flyttade till Stockholm när hon var 10 men 9 år senare flyttade hon till London och går på en skola där. Hon är brunette med kristallblåa ögon. Hon är 1,75 cm lång. Hon och Hayde festar varje helg. Hon är en av skolans populära och bad girl. Dem ända som vet att Jaqueline rider är Hayde, Niall, Ahyssa och Liam. 
 
 
Hayde Majorie Sanchez är en 19 årig tjej som har en helt egen häst Bolette. Hon kommer från Spanien. När hon var 10 flyttade hon till Danmark och köpte Bolette. Senare flyttade dem till Stockholm. 9 år senare flyttar hon också till London. Går på samma skola Hon är blond med mörkblåa ögon. Hon är 1,70 cm. Hon är en av skolans populäraste.
 
Calypso är en 21 årigt sto med hjärtat på rätt sida. Hon kommer från Spanien. Hon är en Andalusier/ Lusitano. Hon har en bra stam. Hon är 1,55 cm hög. Hon är Jaquelines häst.
Bolette är ett 16 årigt sto med hjärtat på rätta sidan. Hon kommer från Danmark. Hon är en krosnings ponny med förmodligen lite Arab i sig. Hon har också en bra stam. Hon är ca. 1,39,5 cm. Hon är Haydes häst. 
 
Dem andra vet ni mycket om. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus